登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

里力心里

里力==内在心里的力量!

 
 
 

日志

 
 
关于我

系统整合认知&艺术心理流派之实践开拓者 里力心理中心 首席咨询服务师李理 青岛大学和 海青路 国家注册高级心理咨询师 职历:大学应用化学毕业后做建安设计工程师后做策划编辑后专修心理学并执业9年,国家高级心理咨询师。 现致力:艺术心理疗派的发展。 有团队。 多才多艺:书画琴舞诗剑泳

【转载】新春祝福语  

2015-02-16 21:02:18|  分类: 教育园地 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
本文转载自yy《新春祝福语》
. May happiness follow you everywhere … just like we do.
. 愿快乐随时与您同在——如同我们与您寸步不离。
. May the joy of New year be with you throughout the year.
. 愿新年佳节的喜悦,伴随您度过新的一年。
. A New Year greeting to cheer you, my good friend.
. 希望新年祝福给你带来欢乐,我的好朋友。 .
. May its blessings lead into a wonderful year for you and whom you hold dear.
. 祝福你及你所爱的人新的一年中万事如意。
. To wish you special joy at the holidays and all year.
. 祝你在节日和新的一年中享有无限的快乐。
. Even though we are apart, you are in my heart on the Spring Festival.
. 千山万水,隔不断我在佳节对你的思念。
. My heart is my New Year present to you.
. 我的心就是我奉献给你的新年礼物。
. You are the one for me this New Year and for many New Years to come.
. 在新年和未来的每个新年里,你都是我唯一的爱!
. Much joy to you in the upcoming year. May the warmest wishes, happy thoughts and friendly greetings come at New Year and stay with you all the year through.
. 让温馨的祝愿、幸福的思念和友好的祝福,在新年来到你身边,伴你左右。
. At New Year and always, may peace and love fill your heart, beauty fill your world, and contentment and joy fill your days.
. 新年的祝福,平日的希冀,愿你心境祥和、充满爱意,愿你的世界全是美满,愿你一切称心如意,快乐无比。
. In the season of joy I present my sincere wishes and kind thoughts. May the kind of New Year outshine all the rest.
. 在这欢乐的时节给你我最真的祝福和亲切的思念,愿你今年的新年比往年更璀璨。
  评论这张
 
阅读(27)| 评论(0)

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018